Student Startup Investor Ball

Student Startup Investor Ball

Argos_dollar

I dag går det løs! Gas2Green er klar til at imponere investorerne og forhåbentlig blive Danmarks næste væksteventyr. I selskab med 15 andre lovende unge startups skal vi møde en imponerede skare af risikovillige investorer til et af årets største og mest eksklusive investorevents – Student Startup Investor Ball.

På scenen i et stort telt i haven hjemme hos den amerikanske ambassadør Mr Rufus Gifford, har Rasmus 120 sekunder til at pitche vores forretning foran et panel bestående af Christian Stadil, Hummel og Jesper Buck, Just-Eat (Løvernes Hule) og et publikum på ikke mindre end 170 gæster bestående af venture capitalists, business angels samt udvalgte politikere og erhvervsfolk.

I løbet af dagen skal vi kæmpe mod de andre startups om at blive udråbt til “Top investment of the day”

http://gas2green.com til ‪#‎StudentStartup‬ ‪#‎InvestorBall‬ hos @U.S.Embassy Denmark sammen med @Fonden for Entreprenørskab og @Finansrådet – Danish Bankers Association.

http://www.ffe-ye.dk/…/unge-ivaerksaettere-faar-unik-adgang…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *