Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/gas2green.com/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/gas2green.com/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Solutions

The Product

Der er i den maritime sektor i stigende grad fokus på miljøpåvirkning i sammenhold med optimering af drift og besparelser. På denne baggrund har ”GAS2GREEN” udviklet et anlæg, der har til formål at udnytte et spildprodukt, som der i overflod bliver produceret om bord på skibene på baggrund af røggas emissioner.

Anlægget vil dermed være med til at gøre skibet mere bæredygtigt samt udnytte mere af den ellers spildte energi der bliver produceret, og endvidere sikre en mere økonomisk og effektiv drift af hovedmotor og hjælpegeneratorer.

Patent Pending

En ansøgning om patentmuligheder er indsendt til Patent & Varemærkestyrelsen.

Entry Customers

Vi er på nuværende tidspunkt i dialog med flere virksomheder og er i gang med at etablere potentielle samarbejds- og udviklingsaftaler. Vi har derud over lavet en aftale med et maskinlaboratorium om opsætning af og forsøg på vores anlæg for derved at evaluere, estimere dette, optimere og driftssikre vores anlæg i forhold til videreudvikling af prototype og produkt.

Business Model

”GAS2GREEN” arbejder ud fra et ”freemium” princip, hvor vores kunder som ”first movers” uden omkostninger, mod at ville indgå i et evalueringsforløb, bliver stillet et produkt til rådighed. Det vil kun blive tilbudt vores ”entry customers” som en form for åben forretningsmodel. Den åbne forretningsmodel vil tage udgangspunkt, dels i kunden og dels i skalerbarhed – og vil i samarbejde med vores viden sikre hurtig og effektiv udvikling til gavn for begge parter.

En sammenhæng mellem interne og eksterne R&D ressourcer vil optimere processen. Fordelen ved at udnytte eksterne ressourcer kan endvidere give en hurtigere ”time-to-market”.

Final Remarks

”GAS2GREEN” har et unikt produkt, som opfylder et udbredt kundebehov i den maritime branche. Branchen er ressource stærk og efterspørger løsninger til energioptimering.

Produktet opfylder disse krav, og giver endvidere kunden en mulig konkurrencemæssig fordel.

”GAS2GREEN” er et stærkt team med kompetencer som muliggør en realisering af produkt og virksomhed.

Investorer vil få en betydelig ROI på deres investering.